IX Trobada Francesc Español

Data de l'activitat: 
dissabte, 10 novembre 2018 - 9:00am

Data: dissabte 10 de novembre 
Horade 9 a 15 h
Lloc: sala d’actes del Laboratori de Natura, Castell des Tres Dragons, pg. Picasso s/n. (cantonada amb pg. Pujades), parc de la Ciutadella
Adreçcat a: socis de l'AAMCNB i públic en general
Organitza: AAMCNB (Associació d’Amics del Museu de Ciències Naturals de Barcelona)
Informació i reserves: amicsmcnb@gmail.com

Dissabte dia 10 de novembre tenim una cita al Museu. Com cada dos anys ens reunirem els col·laboradors i socis en general per poder passar un matí coneixent de primera mà els fruits de les activitats de recerca científica en que participem de forma directa.

La nostra Associació és certament atípica. A data d’avui, dels 235 socis totals en actiu, 112 som col·laboradors que ajudem, cadascú en la mesura de les seves possibilitats, als conservadors dels diversos departaments en les tasques de recerca. Aquesta ratio i aquest capital humà està a disposició de molt poques institucions al nostre país. N’estem satisfets i volem que es pugui mantenir en el futur.

Els més veterans ja sabeu que la Trobada, que és bianual i enguany ateny la IX edició, té com a primer objectiu ser un espai de contacte entre nosaltres. Sovint ens veiem poc i compartim encara menys les nostres feines i inquietuds. Mantindrem el format de les darreres edicions, amb un descans/refrigeri a les 11 per poder xerrar, i un dinar al final de la trobada, en algun lloc proper al Laboratori de Natura del Castell dels Tres Dragons.

Vegeu que el programa provisional és força variat quan a la temàtica. Us preguem la màxima puntualitat i que siusplau ens digueu per email si us apunteu al dinar, als efectes de reservar al restaurant.

Volem fer notar que enguany en l’apartat de  Conferència convidada hem demanat als nostres companys i socis Francesc Vallhonrat i Jordi Dantart, que ens parlin sobre el 40è aniversari de la Societat Catalana de Lepidopterologia. És una efemèride que ens omple de goig i volem celebrar com es mereix.

Així doncs... dia 10  esperem veure’ns a la Ciutadella !

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

És d’accés gratuït i públic.

Aforament limitat, cal inscripció prèvia, al correu que s'hi indica més adalt, amb les vostres dades: nom, cognoms i telèfon