Visita a l’Herbari de l’Institut Botànic de Barcelona i el Gabinet Salvador

Data de l'activitat: 
dissabte, 17 març 2018 - 11:00am
Imatge de J. Vidal

Fotografia de J. Vidal

Data: dissabte 17 de març de 2018
Horari: De les 11:00 hores a les 12.30h
Punt de trobada: Porta de l’IBB, a la part alta del Jardí Botànic de Barcelona. Accés pel Passeig del Migdia: https://museuciencies.cat/el-nat/les-seus/jardi-botanic-de-barcelona/informacio-practica/
Públic: Recomanada per adults

En la línia de facilitar que els socis i altres persones interessades puguem conèixer de primera mà la tasca dels conservadors del Museu, aquesta vegada us proposem la visita a l’Herbari de l’Institut Botànic de Barcelona.

L’Institut Botànic de Barcelona (IBB) està situat a la part superior del Jardí Botànic de Barcelona, a Montjuïc. És un centre participat entre l’Ajuntament de Barcelona i el CSIC, i alberga un dels herbaris més importants de Catalunya.


Fotografia de J. Vidal

Neus Ibáñez, vice-directora de l’IBB i responsable de l’herbari ens acompanyarà i explicarà el funcionament i la seva utilització en la recerca que duu a terme l’IBB.

A continuació, visitarem el Gabinet Salvador, una joia naturalista, i una bona oportunitat per aquells que no vàreu poder veure l’exposició d’aquesta espectacular mostra de com eren els “Gabinets de Curiositats” i de com es feia ciència a les rebotigues de les farmàcies als segles XVIII i principis del XIX .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inscripció: limitat a 24 places. Cal enviar un correu a amicsmcnb@gmail.com

L’activitat es gratuïta per als socis de l’AAMCNB i aquests tenen preferència en l’ordre d’inscripció.
Per als no-socis s’aplicarà la “taquilla inversa”, hom paga allò que vulgui, pugui o consideri un cop finalitzada.

Suggeriment: El Jardí Botànic obre les seves portes a les 10:00 h i la passejada des de l’entrada del Jardí fins a l’Institut Botànic és molt agradable i interessant.